Hürriyet-Ekonomi

Hürriyet

23 Kasım 2012 Cuma

Memleketimde ortaya KARIŞIK SORULAR..

Son günlerde çok sık bir şekilde birileri İSRAİL'e sürekli TERÖRİST Devlet diyor , doğru mu?

MALATYA-Kürecik'te İSRAİL hava savunma sisteminin bir parçası olan RADAR TESİSİ var mı ve işler durumda mı ?

SURİYE ile yaşanılan Papaz kaçtı durumlarından dolayı ARAP ülkelerine TIR lar ile yapılan KARAYOLU TİCARETİ tamamen durduğu için İSKENDERUN-HAYFA (İsrail) hattı iki gün önce TÖRENLE, KURDELALAR KESİLEREK  ''Hayırlı olsun'' Dilekleri ile açıldı mı ?  (Üstelik YUNAN bandıralı TÜRK  RO-RO gemisi ile)

NATO dan istenen PATRİOT FÜZELERİ gerçekten TÜRKİYE' nin o bölgedeki savunma sistemini güçlendirmek için mi ?

Sayın DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet DAVUTOĞLU  bu güne kadar hiç bir ŞEHİT ailesi fertlerinden birinin boynuna sarılıp HIÇKIRIKLARLA AĞLADI MI ?

Yeni hazırlanan ANAYASA da MHP-CHP-BDP ve AKP nin hiç itiraz etmeden uzlaştığı tek MADDE , MİLLETVEKİLİ ZAMLARININ nasıl yapılması gerektiğini düzenleyen bölüm mü ?

Mahkeme tarafından yıllar önce TRT'yi dolandırdığı kesin hükme bağlanmış ve bu doğrultuda 11 ay 20 gün HAPİS cezası almış fakat hapse girmekten 10 gün (?) ile kurtulmuş , fakat daha sonra SAVCININ hakkında açtığı 2. davada da mahkemece suçu sabit görülmesine rağmen bu sefer de ZAMAN AŞIMINDAN yırtan aynı zamanda BELÇİKA vatandaşı olan M.ALİ BİRAND' ın arkasında kim/kimler var ?

Her yeri BETONLA çevrilmiş ve halen çevrilmeye devam edilen İSTANBUL'da , Yıllarca insanların YEŞİL, SÜKUNET ve DİNLENME özlemlerini giderdiği, BANKLARINDA oturup KİTAP okuduğu , akşam üstleri , hayatları boyunca çalışmış , şimdi emekli olup biraz huzur arayan teyzelerin, amcaların bir araya gelip SOHBET ettikleri , küçük çocuklarımızın güven içerisinde oyunlar oynayabildikleri GÖZTEPE PARKINA CAMİ yapmak için en azından ORADA yaşayan insanlara hiç fikirlerini sordunuz mu ?

BETON-YEŞİL-PARK-İSTANBUL demişken , HADIMKÖY'de zırhlı birliğin terk ettiği, İSTANBUL'un nefes aldığı yerlerden biri olan ORMANLARIN ortasındaki araziye 3 (Üç) MİLYONLUK yeni bir kent kurmanın ÇEVREYİ ve DOĞAYI nasıl etkileyeceğini hiç hesapladınız mı ?


Sorular bitmez.....
Peki bunlara verilebilecek  DÜRÜST cevaplar var mı ?


C.Baltepe
23/Kasım/2012





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder